Loading Events

« All Events

  • This event has passed.
Mar 23

[TRD] KiV – TorsdagsMunch #46

March 23 kl. 19:00 - 23:30

Velkommen til enda en hyggelig munch.

Hva er en munch?

En munch er et sosialt og lekfritt treff for folk som liker BDSM, på et offentlig sted. Gjerne et utested eller en restaurant, i hjørnet av lokalet, eller i egne rom. Man kler seg i normale klær, men kan snakke om alt fra dype temaer innen BDSM, til hvilken musikk man liker osv.

Hva er KiV Munch?

KiV Munch har som mål å være et sosialt lavterskeltilbud for folk i Trondheimsområdet som er interessert i BDSM. Det har ingenting å si om du bare er nysgjerrig, kun aktiv på soverommet eller har en mannsalder med erfaring; alle over 18 år er velkommen. Det koster ikke noe utover det du selv ønsker å kjøpe av drikke eller mat på utestedet, og det er heller ikke slik at man behøver medlemskap. Konseptet har ikke som mål å konkurrere med eller erstatte andre lokale tilbud.

KiV Munch skal være et trygt, inkluderende og gøyalt tilbud til alle med interesse for BDSM. Vi har fotoforbud på våre arrangement for å ivareta anonymiteten til alle gjestene våre, og vi har også lekeforbud for å ikke tiltrekke oss uønsket oppmerksomhet fra publikum. Lekeforbud inkluderer blant annet også klining, tafsing og så videre, dette er forbudt selv med en samtykkende partner. Vi er ute blant folk, og oppfører oss deretter.

Hvorfor burde jeg komme?

Fordi du er hjertelig velkommen, uansett hva du måtte interessere deg for innen BDSM! Ønsker du å snakke med likesinnede og gjøre interessen din til en sosial arena, er dette definitivt stedet for deg. Du skal kunne føle deg trygg på munchen, og dra derfra med nye og gode bekjentskaper.

Details

Date:
March 23
Time:
19:00 - 23:30
Event Categories:
,
Website:
https://fetlife.com/events/1183560

Organizer

KiV Trondheim
Email:
trondheim@kinkivinkel.no
View Organizer Website

Responses